POROKE

Razmišljate, da bi svojo poroko organizirali malce drugače? V soju mestnih luči in plesom do jutranjih ur? LP vam ponuja krasen ambient za to priložnost!

Poroka je trenutek v življenju, ki mora biti nepozaben, nezamenljiv in preprosto poseben. V LP-ju smo se že nekajkrat potrudili in poskrbeli za tak trenutek. Ob dobri glasbi smo plesali do jutra, se okrepčali s prav posebej za to priložnost izbranimi jedačami in si pogasili žejo z izbranimi buteljkami naših slovenskih vinarjev.

Pokličite nas in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah o tem prekrasnem trenutku vašega življenja in veseli bomo, če bomo lahko ta trenutek delili z vami...

 

MODNE REVIJE

Dolga pista, dober beat, prelepe obleke in primeren ambient so vsi atributi za vašo nepozabno modno revijo.

Vljudno vabljeni, da nas pokličete ali se oglasite, da skupaj pripravimo vašo nepozabno modno revijo, o kateri se bo po mestu govorilo!

     

 

ROJSTNI DNEVI

Se bliža vaš rojstni dan pa ne veste kam bi povabili vaše prijatelje in znance? LP je prostor kot nalašč za tako priložnost!

Lahko se pomešate med ostale goste, za večje rojstnodnevne dogodke pa lahko LP postane samo vaš...

Odločitev je vaša, mi pa vam bomo pripravili takšno ponudbo, ki ji ne boste mogli reči ne!

 

TISKOVNE KONFERENCE

Ste v vašem podjetju zadolženi za organiziranje tiskovne konference, pa ne veste kam bi povabili novinarje na kavo in jim ob tem ponudili še slasten francoski rogljiček in osvežujoč naravni sok poln vitaminov?

V LP-ju vam lahko priskočimo na pomoč! Zagotovimo vam prostor po vaši meri za novinarsko konferenco ali deloven zajtrk, ponudimo projektor za vašo prezentacijo in poskrbimo, da se bodo novinarji in drugi povabljenci počutili zadovoljno, polni novih informacij o vašem delu, kot tudi polni energije za pisanje ustvarjalnih člankov in drugih prispevkov o vašem dogodku.

  

     

 

SIMPOZIJI

Simpoziji in njihova organizacija so del LP-ja, saj je v stavbi ZRC SAZU-ja, kjer so simpoziji del vsakdana. 

Ne odlašajte in nas pokličite za pomoč pri organizaciji ali zgolj pogostitvi vaših povabljencev.

 

PREDNOVOLETNE ZABAVE ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

V LP-ju smo veseli, če smo lahko del prednovoletnega vzdušja posameznih podjetij, ki želijo svojim zaposlenim polepšati katerega od decembrskih večerov skupaj v naši družbi.

Pokličite nas za rezervacijo željenega datuma in veseli bomo, če vam bomo lahko priskočili na pomoč pri sestavljanju ponudbe po vaših željah in zahtevah.

Obljubljamo vam nepozabno druženje ob vrhunski hrani in pijači po vašem izboru...

 

NOVOLETNE ZABAVE ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

Ste bili prepozni pri rezervaciji idilične lesene koče na sredini smučišča in se odločili, da bi najdaljšo noč v letu preživeli malo drugače?

Za vas lahko LP odpre svoja vrata tudi zadnjo noč v letu in vam obljubi noro zabavo, z veliko dobre volje in glasbe po vašem izboru!

 

RAZSTAVE

LP gosti različne umetnike skozi celo leto... Pa naj bodo to akvareli, fotografije večjega ali manjšega formata, kipi ali druge zanimive skulpture... Naš moto je "drugačno je lahko zanimivo" in zato dajemo priložnost vsem, ki bi radi bili del naših razstavljalcev. Pošljite nam vaš porfolijo in v kratkem vas pokličemo.

 

PREDSTAVE

V LP-ju vam sicer ne moremo ponuditi grškega amfiteatra, zagotavimo pa vam lahko prekrasen prostor in navdušeno publiko... Pa naj bo to za zabaven stand up performance, monokomedija, drama ali gledališka akcija,...

Kontaktirajte nas in skupaj lahko določimo najprimernejši datum za vašo uprizoritev!

© 2012 ELPI d.o.o., Vse pravice pridržane.
Website development by Mibi

Lokacija

LP bar
Novi trg 2
1000 Ljubljana, Slovenija
+386 (0)40 636 797

Odpiralni čas

Pon - Čet: 8h-24h
Pet: 8h-1h
Sob: 10h-1h

Postani naš prijatelj